Product

Bij het tot stand brengen van een nieuw product is duurzaamheid een voortdurend onderwerp bij het maken keuzes. Bijvoorbeeld bij het kiezen van een milieuvriendelijke verpakking, door de reductie van de hoeveelheid verpakkingsmaterialen of door het gebruik van grondstoffen die milieuvriendelijker zijn geproduceerd. Een verantwoorde samenstelling van een nieuw product is bij de ontwikkeling ervan een voornaam thema.

Nieuwe locatie

Bij de bouw en inrichting van onze nieuwe locatie is op tal van punten de duurzaamheid van het gebouw in acht genomen. Het simpele feit dat de verlichting in het magazijn en in de kantoren automatisch uitgaat als er geen medewerkers aanwezig zijn, het gebruik van de hoogefficiënte stoominstallatie voor het productieproces en het beheersen van de luchtkwaliteit zijn hiervan praktische voorbeelden.

Productieruimten

Niet alleen de kantoren, maar ook onze productieruimten zijn licht, royaal van opzet, schoon en stil. Het maakt het werken voor onze medewerkers plezierig. Omdat een succesvolle onderneming niet kan zonder toegewijde, gemotiveerde en gezonde medewerkers, is een fitnessruimte ingericht.  Onze medewerkers sporten hier voor of na werktijd meerdere keren per week. Wij weten inmiddels dat deze manier van sportieve inspanning bijdraagt aan de gezondheid van de medewerkers.