Samenwerking

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers werken we aan de ontwikkeling van cosmeticaconcepten. Bij het creëren van producten werken onze zeer betrokken teams samen bij het tot stand brengen van cosmetica met toegevoegde waarde. Trends en ontwikkelingen in de markt zijn daarbij belangrijke factoren, net zoals de juiste formuleringen en verpakkingen. Wij weten hoe de consument cosmetica gebruikt en waardeert. Deze kennis van verschillende doelgroepen en markten is essentieel bij het creëren van nieuwe producten die aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker.

create_01

Maatwerk

De op maat gesneden oplossingen die wij bieden aan onze opdrachtgevers, brengen wij tot stand vanuit een weloverwogen en bewezen succesvol traject. Of het nu gaat om merken of private labels, wij werken met de nieuwste technieken en daarbij ligt de focus altijd op het succes van onze opdrachtgevers. Hierbij denken wij vanuit een concept, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Ontwikkelingen

Wij blijven op zoek naar betere producten met de juiste formuleringen. Ons toegewijde team heeft als doel om cosmeticaproducten op de markt te brengen waarbij de consument daadwerkelijk meerwaarde ervaart. Vandaar dat steeds weer wordt gezocht naar de juiste mix van grondstoffen, producteigenschappen, claims, parfum en verpakking om het optimale product te creëren. Dat is onze toegevoegde waarde. Wij spelen graag in op de markt die vraagt om individuele producten en bijzondere samenstellingen. Hierbij betrekken we in een vroeg stadium onze eigen Research & Development afdeling om zodoende af te stemmen wat de mogelijkheden en resultaten kunnen zijn.